İmamoğlu için Kürtçe seçim şarkısı: Şemlê'den 'Ekremo'ya

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için özel olarak hazırlanan Kürtçe bir seçim şarkısı kısa sürede sosyal medyayı salladı. Kürt müziğinin sevilen eserlerinden "Şemlê" adlı şarkının sözleri İmamoğlu'na özel uyarlanarak sosyal medyada yayınlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu için Kürtçe bir seçim şarkısı hazırlandı. Orijinal adı "Şemlê" olan şarkı, İmamoğlu'na övgü dolu sözler içeriyor ve "İmamoğlu bizden biridir" mesajı veriyor.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken, İmamoğlu'nun Kürt seçmenlere hitap etmek için bu şarkıyı kullanması dikkat çekiyor. Şarkı birçok Kürt sanatçı tarafından seslendirildi ve sosyal medyada da paylaşılmaya başladı.

Şarkının Türkçe sözleri şu şekilde:

“İstanbul evimizdir İmamoğlu umudumuzdur İstanbul ekmeğimizdir Hem de nimetimizdir Ekrem İmamoğlu İmamoğlu bizden biridir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN