İmamoğlu 'Kızılay kan kaybediyor' diyerek paylaştı: O şahıs görevde olduğu müddetçe devam edecek

İmamoğlu 'Kızılay kan kaybediyor' diyerek paylaştı: O şahıs görevde olduğu müddetçe devam edecek

6 Şubat felaketi sonrası eleştirilerin hedefine oturan Kızılay'a tepki kan bağışı ile gelmiş kan stoklarında alarm verilmişti. Kızılay'daki kan 'krizi'ne çözüm sunan İBB Başkanı İmamoğlu, "Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacak" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş depremlerinde yardımların ulaştırılması konusunda yetersizlikle suçlanan ve çadır satışıyla tepkilerin odağında olan Kızılay'da kan stoku sorunu ortaya çıkmıştı.

Kızılay, geçtiğimiz günlerde ilk olarak kan stoklarının asgari seviyenin altığına düştüğünü sonraki günlerde ise üç günlük kan stoku kaldığını duyurmuştu. Bunun sonucunda ise 'kan bağışı' çağrısında bulunulmuştu. Ameliyatları dahi engelleyen 'kriz' devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çözüm sundu.

YÖNETİM DEĞİŞSİN ÇAĞRISI

İmamoğlu, Kızılay yönetiminin değişmesi gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kaydetti:

Kızılay çok kan kaybetti. Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Bu yönetime milletin güveni kalmadı. Ertelenen ameliyatlar, tükenen stoklar büyük sorun! Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN