İmamoğlu'ndan Beylikdüzü metrosu için Erdoğan'a tepki

İmamoğlu'ndan Beylikdüzü metrosu için Erdoğan'a tepki

İstanbul'a alınacak yeni metrobüs alımına ve Beylikdüzü metrosunun finansına onay verilmemesine İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medyadan tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a yeni 300 metrobüsün alımına ve yapılacak olan İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metrosunun finansına onay verilmediğini belirtti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki gösteren İmamoğlu, "Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!", "Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?" diye mesaj gönderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN