İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'deprem' çağrısı: Herkes elini taşın altına koymalı

İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'deprem' çağrısı: Herkes elini taşın altına koymalı

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından deprem eylem planı kapsamındaki çalışmalara ilişkin bir video yayınlayarak, "İstanbul için en doğrusu; yerinde, hızlı, ekonomik ve yoğunluk oluşturmayan dönüşümdür. Herkes bu süreçte taşın altına elini koymalıdır" mesajını verdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat felaketinin ardından Türkiye'deki deprem gerçeği bir kez daha tüm çarpıcılığıyla gündeme gelirken, özellikle yıllardır uzmanlardan uyarı üzerine uyarı alan Marmara bölgesindeki vatandaşlar, oturdukları binaların sağlamlığını sorguluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de binaları sağlamlaştırmak için çalışmaları hızlandırdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından, İstanbul’da depreme hazırlık dahilinde yürütülen çalışmaları paylaştı.

İmamoğlu, paylaşımına “İstanbul için en doğrusu; yerinde, hızlı, ekonomik ve yoğunluk oluşturmayan dönüşümdür. Herkes bu süreçte taşın altına elini koymalıdır” notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN