İmamoğlu’ndan İstanbulluya ‘Ramazan’ müjdesi! 1 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceğiz

İmamoğlu’ndan İstanbulluya ‘Ramazan’ müjdesi! 1 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca şehrin bazı müzelerini iftar ile sahur arasındaki zaman diliminde ücretsiz ziyaret edilebileceğini duyurdu.

Bu özel uygulama, İstanbul Kültür AŞ tarafından, şehrin kültür ve sanat mirasının daha geniş kitlelerce keşfedilmesini amaçlayarak hayata geçirildi. Ücretsiz girişler, Radar İstanbul mobil uygulaması aracılığıyla alınacak QR kodlar ile mümkün olacak.

MÜZELERE RAMAZAN AYARI!

Ücretsiz ziyaret edilebilecek müzeler arasında, İstanbul’un tarihî yarımadasında bulunan ve dünyaca ünlü bir kültür mirası olan Yerebatan Sarnıcı yer alıyor. Ayrıca, ziyaretçilere dijital teknolojiler ve multidisipliner yaklaşımlarla hazırlanan sergiler sunan Dijital Deneyim Müzesi de bu özel uygulamaya dahil edildi..

img-4188.jpeg

SARNIÇLAR ÜCRETSİZ

Şerefiye Sarnıcı, 1600 yıllık tarihiyle ve 360 derece projection mapping sistemiyle entegre edilmiş yapısıyla ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunarken, Panorama 1453 Tarih Müzesi de İstanbul’un fethini dijital bir yorumla ziyaretçilere sunuyor.

img-4189.jpeg

ZİYARETÇİLERE UNUTULMAZ DENEYİM

Miniatürk ise, Antik Çağ’dan günümüze, bu topraklarda iz bırakmış medeniyetlerin mimari mirasını bir araya getirerek, ziyaretçilere kültürel bir yolculuk vaat ediyor.

img-4190.jpeg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Kültür AŞ’nin bu girişimi, Ramazan Ayı’nda İstanbul’da kültür ve sanatın daha geniş kitlelerce deneyimlenmesine olanak sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN