İmamoğlu'ndan Nesin vakfına destek ziyareti: Engeller kaldırılmalı

İmamoğlu'ndan Nesin vakfına destek ziyareti: Engeller kaldırılmalı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Valiliği tarafından hesapları bloke edilen Nesin Vakfı’na destek ziyareti gerçekleştirerek "Vakfımızın önüne konan suni engellerin bir an evvel kaldırılması doğru olacaktır" açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valiliği tarafından hesapları bloke edilen Nesin Vakfı’na destek ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, vakfın önüne konulan engellerin kaldırılması çağrısında bulunarak şunları söyledi:

"Çocukların eğitimi için çok kıymetli çalışmalar yapan Nesin Vakfı'nı ziyaret ettik. Hiçbir ayrım yapmadan, eğitim olanağından mahrum kalmış çocuklara sevgi dolu bir yuvada eğitim veriyorlar. Vakfımızın önüne konan suni engellerin bir an evvel kaldırılması doğru olacaktır”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN