İrfan Değirmenci yeni adresini açıkladı, duyan inanamadı! Halk TV'den sonra artık orada yayın yapacak

İrfan Değirmenci yeni adresini açıkladı, duyan inanamadı! Halk TV'den sonra artık orada yayın yapacak

Ünlü sunucu İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu! Yayın yapacağı yeri duyanlar inanamadı: Halk TV'den sonra artık orada yayın yapacak...

Ünlü haber sunucusu İrfan Değirmenci, Türkiye İşçi Partisi'nden İzmir Milletvekili Adayı olmak için Halk TV'den ayrılmıştı. 31 Mart yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı adayı olan Değirmenci, seçilememişti. Şimdi ise yeni adresini duyurdu.

İRFAN DEĞİRMENCİ'NİN YENİ PLATFORMU: YOUTUBE

İrfan Değirmenci, TİP'in Çankaya belediye başkan adayı oldu - Nokta Gazetesi

İrfan Değirmenci, yeni adresini kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Değirmenci, artık YouTube platformunda yayın yapacağını belirterek, takipçilerine seslendi.

"KAHVE MOLASI" İLE YOUTUBE'DA

İrfan Değirmenci, "Bundan böyle hafta içi her gün saat 12'de 'Kahve Molası'nda birlikteyiz. İlk yayın başlıyor..." ifadelerini kullanarak yeni programını tanıttı. Değirmenci, 14 Mayıs seçimlerinin üzerinden geçen 1 yıl boyunca hayatımızda nelerin değiştiğini ele alacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN