İş arayanlar İŞKUR'a akın edecek! 155 bin personel alımı yapılacak: şartlar duyuruldu

İş arayanlar İŞKUR'a akın edecek! 155 bin personel alımı yapılacak: şartlar duyuruldu

İşsizliğin ağırlığı ve yaşam maliyetinin zirveye tırmandığı bu dönemlerde, İŞKUR çığır açan bir iş duyurusu gerçekleştirdi. İlan ettikleri bu kapsamlı iş fırsatıyla tam 154.236 bireyin mesleki hayat bulacağını ifade etti. Çeşitli kadrolara 154.236 kişi dâhil edilecek.

İŞKUR, kamuya açık ilanında büyük çaplı bir istihdam operasyonundan bahsetti. İlanında 154.236 kişilik kadro ile farklı organizasyon ve pozisyonlarda işe alım olacağını müjdeledi. İşveren ve işçi arasında sağlam bir güvenlik sağlayan İŞKUR, iş arayanların müracaat ettiği ve ilanları takip ettiği bir yapının altında. Bu yönüyle, İŞKUR'un iş ilanları genel ilgiyi çeker. İŞKUR, son yayınladığı ilanla tüm iş arayanların dikkatini yoğun bir şekilde çekmeyi başardı. İŞKUR, kamu ve özel sektöre, hastanelere temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, hemşire ve daha onlarca meslekte 18 ve 35 yaş arası 154.236 yeni personel alımı yapacak. İşte ayrıntılar…

2-005.jpg

İŞKUR’DAN DEV İŞ DUYURUSU

İŞKUR yeni bir iş duyurusunda bulundu. Yayınladığı duyuru ile büyük çaplı bir işe alımdan söz etti. Yayınladığı duyuruda 154.236 kişilik kontenjanlı işe alımını belirten İŞKUR, işe alımların farklı kurum ve pozisyonlarda olacağını duyurdu. İşveren ve işçi arasında güvenli bir hizmet sunan İŞKUR, iş arayanların başvurduğu, duyurularını takip ettiği bir yapının altında. İŞKUR, son yayınladığı duyuru ile tüm iş arayanların dikkatini çekmeyi başardı. İŞKUR, kamu ve özel sektöre, hastanelere temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, hemşire ve daha onlarca meslekte 18 ve 35 yaş arası 154.236 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU VE DETAYLAR

Adaylar, iş arayanların İŞKUR bünyesinde yayımlanan ilana başvurabilmeleri için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web adresi üzerinden İŞKUR’a giriş yapıp burada iş ilanını arayıp başvuruda bulunabilir. İŞKUR, son yayınladığı 154.236 kişilik işçi alımını 81 ilde yapacağını duyurdu. Adayların bazı şartları yerine getirmeleri gerektiğini söyleyen İŞKUR, bu şartları belirtti. Türk vatandaşı olmak, Başvuru süresinin son tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak, Başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara sahip olmak gibi şartları da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN