İş Bankası'ndan nisan ayı promosyonu geldi! Emeklilere bayram erken geldi, güncel rakamlar mutlu etti!

İş Bankası'ndan nisan ayı promosyonu geldi! Emeklilere bayram erken geldi, güncel rakamlar mutlu etti!

2023 yılının nisan ayı ile birlitke devam eden emekli promosyon rekabeti her geçen gün hız kazanmaya devam ediliyor. Mart ayı ile birlikte rekabetin hız kazanması sonucunda nisan ayına yansıdı. Mart ayında alınan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kararı ile en düşük emekli maaş zammı kararı ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellendi. İş Bankası tarafından açıklanan güncel promosyon ödemesi şu şekilde...

NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMESİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaş zammı ile birlikte emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler yapıldı. En çok dikkat çeken konulardan birisi olan emekli promosyonlarına dair yapılan güncellemeler 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. 2022 yılının ortalarından itibaren devam eden promosyon rekabeti her geçen gün hız kazanmaya devam ediyor.

Bankalar arasında yaşanan rekabet ile birlikte en çok müşteriyi hedefleyen bankalar kıyasıya rekabet ediyor. Emekli promosyon yarışında 2023 yılının nisan ayına girilmesiyle birlikte İş Bankası dikkat çekti. Promosyon ödemelerini güncelleyen İş Bankası nisan ayı ile birlikte emeklilere vereceği promosyon tutarını açıkladı.

Emekli vatandaşları kendi bünyesine katmak adına bankalar tarafından gelen promosyon açıklamalarına İş Bankası noktayı koydu. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte İş Bankası promosyon ödemelerini güncelledi.

114-t2h7.webp

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMESİ

En düşük emekli maaşına yapılan zam ile birlikte güncel promosyon miktarları da değişti. Maaş aralığına göre yapılan promosyon ödemlerinde emekli maaşlarının artmasıyla birlikte zam yapıldı. Güncel İş Bankası emekli promosyonları ise şu şekilde;

Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

Maaş aralığı 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında promosyon ödemesi alacak.

0x0-promosyon-yarisi-buyudu-bazi-bankalarin-odeme-tutari-7500-tl-buldu-nelere-dikkat-edilmeli-iste-tum-detaylar-1659512950917.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Emekli maaş promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle İş Bankası şubesine giderek maaşınızı taşımanız ve ardından 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN