İşkence yapılan papağanın durumu nasıl?

İşkence yapılan papağanın durumu nasıl?

Murat Özdemir işkence yapılan papağanın durumu nasıl? Ayağı kırılan papağan hakkında merak edilenler haberimizde. Mustafa Özdemir papağana işkence yaptığı videoyu sosyal medyada paylaşmıştı. Bu paylaşımdan sonra Murat Özdemir gözaltına alındı. Vatandaşlar papağanın durumunu merak ediyor. İşte Ayağı kırılan papağanın son durumu...

Haberimizde 'Murat Özdemir işkence yapılan papağanın durumu nasıl?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Ayağı kırılan papağan hakkındaki son dakika haberlerini erak eden vatandaşlar için derledik. Murta Özdemir'in işkence yaptığı papağan Haluk Levent tarafından alınmıştı. Sanatçı Haluk Levent papağan'ın bir yağının kırıldığını açıklamıştı. İşte Murat Özdemir işkence yapılan papağanın durumu...

MURAT ÖZDEMİR'İN İŞKENCE YAPTIĞI PAPAĞANIN DURUMU

Masterchef'ten diskalifiye edilen ve taşkın hareketleriyle sık sık gündeme gelen Murat Özdemir papağana işkence yaptığı görüntülerin ardından gözaltına alındı.

Paylaştığı papağana işkence videosu ile kan donduran Masterchef'in eski yarışmacısı Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de büyük tepki gösterdi. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağana el koyduğu ve İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Sanatçı Haluk Levent, papağan ve saldırganla ilgili son bilgileri Twitter hesabından paylaştı.

18-12/18/ayagi-kirilan-papagan-son-dakika-haberleri.jpg

Haluk Levent şu mesajları paylaştı:

-Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağan’a talip olduk. Alacağımızı umuyoruz.

-Maalesef ayağı da kırılmış :( Az sonra Hayvan Hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..

-Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğü'ne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak. Takipçisiyiz!

18-12/18/haluk-levent-1545115123.jpg

MURAT ÖZDEMİR'İN EŞİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

MasterChef yarışmasından ayrıldıktan sonra sıkıntılı günler yaşan Murat Özdemir ve eşi Nebahat Hanım, ‘2. Sayfa’ programına konuştu. Fenomen yarışmacı Murat Özdemir’in açıklamaları şöyle:

Maalesef çok para harcıyorum, param kalmadı. Çok da bağış yaptık, şu an param yok. Kartta varsa onunla yemek yiyeceğiz. Evde makarna yiyoruz, onu da iki liraya alıyoruz.

 

 “EŞİMİ ÖYLE GÖRÜNCE ÇOK AĞLADIM”

Murat Özdemir'in eşi Nebahat Hanım, Eşimi öyle görünce tabii ki üzülüyorum. Aslında eşim çok iyi bir insan, kalbi temiz. Ama sinirlendiği zaman biraz değişiyor. TV'de ve sosyal medyada gördüklerime çok üzülüyorum. O videoları dışarı çıktığım zaman çekiyor. Eşimi öyle görünce çok üzülüp, ağladım.

“KEŞKE YARIŞMAYA GİRMESEYDİ”

Çok şey kaybettim, eşimi kaybettim. Böyle bir insan değildi. Keşke girmeseydi o yarışmaya.Bu duruma bütün sevenleri üzülüyor. İnşallah daha iyi olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN