İŞKUR'dan dev personel alımı! Hastane, fabrika, klinik… Kamu ve özel sektörde alım yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın

İŞKUR'dan dev personel alımı! Hastane, fabrika, klinik… Kamu ve özel sektörde alım yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımları Aralık ayında da devam ediyor. 1 milyondan fazla kişiyi işe yerleştiren İŞKUR yeni ilanlarını yayımladı. Hem Özel sektörde hem de kamuda yapılacak personel alımları için detaylar belli oldu. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR tarafından yapılan açıklama doğrultusunda toplam 109.000 açık işçi sayısının olduğu belirtildi. Özel ve kamu kurumlarında yapılacak personel alımları için resmi ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Pek çok kişiye istihdam sağlayan İŞKUR, Aralık ayı için yeni ilanlarını da yayımladı. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Özel sektörde yapılacak personel alımları kapsamında makineci (dikiş), temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, satış danışmanı alımı yapılacağı belirtildi. Konfeksiyon işçisi ve ön muhasebe kapsamında yapılacak alımların yanı sıra başvurularında İŞKUR üzerinden yapılacağı vurgulandı.

iskur-personel-alimi.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Resmi Gazete'de yayımlanan ilan doğrultusunda Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatında temizlik görevlisi kadrosunda personel alımı yapılacağı belirtildi. 419 eski hükümlü statüsünde işçi alımı yapılacağı aktarılırken başvurularında 4-8 Aralık tarihleri arasında yapılacak aktarıldı. Türkiye İş Kurumu esube.iskur.gov.tr adresinden başvurular tamamlanacak.

Sürekli işçi alımlarının il düzeyinde yapılacağı aktarılırken adrese dayalı nüfus kayıt sistemi üzerindeki adresin dikkate alınacağı vurgulandı. Sağlık Bakanlığı personel alımları hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden tüm detayları öğrenebilir.

iskur-odeme.jpg

İŞKUR İLANLARINA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Kamu haklarından yasaklanmamış olmak

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunmamak

Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlardan dolayı hükümleri bulunmamak.

iskur-ilanlari.jpg

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden iş başvurusunda bulunacak kişilerin öncelikle İŞKUR kaydını bulunması gerekmektedir. Üyelerin hesaplarına etkinleştirerek e-posta ya da telefon numarasına girmesi gerekiyor. Onay kodunun iletilememesi durumunda üyelikte aktif hale getirilemiyor.

Üye hesaplarının son işlem tarihinden itibaren bir sene içerisinde aktif olması gerekmektedir. Bu süreç içerisinde giriş yapılmayan hesaplar dondurulur. Özürlü ve eski hükümlü vatandaşların kayıtları da 2 sene saklanmaktadır. Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan Tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

Sisteme kayıt yaptırmak için profil bilgilerinizde istenilen özellikleri doldurarak hızlı bir şekilde Profilinizi aktif hale getirebilirsiniz. Üyelik sözleşmesini kabul etmeniz durumunda iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN