İstanbul, Ankara, İzmir, Adana dahil tüm şehirlere uyarı geçildi! Beklenen an geliyor… Tarih bile verildi

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana dahil tüm şehirlere uyarı geçildi! Beklenen an geliyor… Tarih bile verildi

Uzman isim İstanbul, Ankara, İzmir, Adana dahil tüm şehirlere yeni bir uyarı yaptı! Aşırı sıcakları ardından beklenen an sonunda geldi. Adana dahi artık derin bir nefes alacak… Kerem Ökten, tarih vererek açıkladı.

Bu yıl ülkemizde oldukça sıcak bir yaz mevsimi yaşanırken ilk önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında sıcaklık rekorları kırılırken insanlar dört gözle sonbaharı beklemeye başladı. Eylül ayının gelmesine rağmen beklenen yağışlar hala yurdumuzda etkisini göstermemişken Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

3.jpg

BEKLENEN TARİH VERİLDİ

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir paylaşımla resmen ülke geneline bir müjde verdi. Ökten beklenen sonbaharın sonunda geldiğini açıkladı. Yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Tüm şehirlere Sonbahar geliyor. Adana dahi çok rahatlayacak. Ne zaman? 27 Eylül itibariyle. Son 6 gün..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN