İstanbul, Ankara, Kocaeli, Yalova ve İzmir... Bu sefer uyarı Japonya'dan geldi: Çok sert geçecek şimdiden hazırlanın

İstanbul, Ankara, Kocaeli, Yalova ve İzmir... Bu sefer uyarı Japonya'dan geldi: Çok sert geçecek şimdiden hazırlanın

Amerika ile Avrupa'nın ardından Türkiye için bir başka uyarı da Japonya'dan geldi. Japonya modeli Jma, Türkiye'de normalle göre daha soğuk bir kışın yaşanacağını belirterek; İstanbul, Ankara, Kocaeli, Yalova ve İzmir'i uyardı. İşte, Japonya'dan gelen o uyarının detayları...

Bu yıl normallerin üzerinde seyreden sıcaklıklar adeta tüm Türkiye'yi kavurdu. Vatandaş sıcaklardan perişan olurken dört gözle de havaların serinleyeceği tarihi bekledi.

JAPONYA'DAN TÜRKİYE İÇİN YENİ UYARI

Türkiye'ye Avrupa ile Amerika modelinin ardından bir başka uyarı da Japonya modeli tarafından yapıldı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten söz konusu uyarıyı twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ökten paylaşımında, "Japonya modeli Jma, Türkiye'de normallerden oldukça soğuk bir kış bekliyor. Yağışların da normallerden fazla olacağını söylüyor. Zaten bütün Dünya modelleri bize bol yağış veriyor..." ifadelerini kullandı.

c-h-10-ic.jpg

Ayrıca Ökten; İstanbul, Ankara, Kocaeli, Yalova ve İzmir'de sert bir kışın geçeceğini, bu illerde yaşayanların şimdiden bilgi sahibi olması gerektiğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN