İstanbul dahil tüm Türkiye'ye uyarı! Çok keskin olacak herkesi vuracak: Kapıyı bacayı kilitleyin

İstanbul dahil tüm Türkiye'ye uyarı! Çok keskin olacak herkesi vuracak: Kapıyı bacayı kilitleyin

Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den önemli bir uyarı geldi ve bu sefer daha keskin olacak dedi. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, 23 Eylül'den itibaren hava sıcaklığında keskin bir düşüş olacağı konusunda vatandaşları uyardı. Bu düşüşle birlikte yağışların da artmasını bekleniyor.

KESKİN SICAKLIK DÜŞÜŞÜ GELİYOR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in son değerlendirmelerine göre, yazın sonlarına doğru yaşanan sıcak havaların yerini serin havalar alacak. 23 Eylül'den itibaren hissedilmesi beklenen bu değişiklik, sıcaklık değerlerinde önemli ölçüde düşüşe neden olacak.

YAĞIŞLARDA ARTIŞ BEKLENİYOR

Kerem Ökten'in açıklamalarına ek olarak, bu sıcaklık düşüşüyle birlikte yağış miktarında da artış olacağını belirtti. Vatandaşların yağışlı hava koşullarına karşı da hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.

VATANDAŞLARA TAVSİYELER

Özellikle ısıya bağlı olarak sağlık sorunları yaşayan bireylerin, sıcaklık değişmine karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Uzmanlar vatandaşları kalın kıyafetlerle dışarıya çıkmaları ve ısınma ihtiyaçlarını önceden planlamaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN