İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu

Avrupa'nın en büyük havalimanı arasında gösterilen İstanbul Havalimanı, günlük bin 328 uçuş ile en yoğun havalimanı ilan edildi. İstatistikler Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'nda yayımlandı.

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın son trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük bin 328 uçuş ile bölgedeki en yoğun havalimanı unvanını elde etti.

RAPORLAR YAYIMLANDI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Eurocontrol'ün dün yayımlanan Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'nda bu döneme ait hava trafik istatistiklerini resmi internet sitesinde paylaştı.

1kapak-003.jpg

Türkiye, günlük ortalama 2 bin 603 uçuş ile Avrupa'da en yoğun trafik hacmine sahip ülkeler arasında 6. sırada yer aldı. Türkiye'nin ana hava kapısı olan İstanbul Havalimanı ise, günlük ortalama bin 328 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak öne çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN