İstanbul, Isparta, Karabük… Meteoroloji uyardı: Kuvvetli kar yağışları geliyor! İşte 7 günlük hava durumu tahmin raporu

İstanbul, Isparta, Karabük… Meteoroloji uyardı: Kuvvetli kar yağışları geliyor! İşte 7 günlük hava durumu tahmin raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok şehir için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu. İstanbul'da dahil olmak üzere yurdun dört bir yanında kar yağışlarının etkili olacağını belirten meteoroloji, 7 günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. İşte Türkiye'nin hava durumu tahmin raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük ve haftalık olarak güncel raporları yayınlamaya devam ediyor. 29 Ocak 2024 tarihi itibarıyla 7 gün boyunca yurdun dört bir yanında görülecek sıcaklık ve hava durumu olaylarını paylaşan meteoroloji, bazı şehirler için kar yağışı uyarısında bulundu. İşte Türkiye'nin hava durumu tahmin raporu…

METEOROLOJİDEN KAR UYARISI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul dahil olmak üzere Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde görülecek kar yağışlarını işaret etti. Akdeniz'in belirli bölümleri ve Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olacak kar yağışları için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

29 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yurdun dört bir yanında görülecek hava olayları belli oldu. Normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının hafta ortasından itibaren artacağını dile getiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü mevsim normallerinde sıcaklıkların görüleceğini belirtti. 7 gün boyunca yurtta etkili olacak hava durumu raporları şu şekildedir:

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN