İstanbul projelere doymuyor! Ekrem İmamoğlu ‘Hayırlı olsun’ diyerek duyurdu: İstanbul’un ulaşım sorunu çözülüyor

İstanbul projelere doymuyor! Ekrem İmamoğlu ‘Hayırlı olsun’ diyerek duyurdu: İstanbul’un ulaşım sorunu çözülüyor

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'un ulaşım sorununa köklü çözüm getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde açılan metro hattı projesine ikincisi de eklendi. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, “ hayırlı olsun” diyerek müjdeyi verdi. Tüm İstanbul rahat bir nefes alacak. İşte yeni metro hattı…

Artan nüfus ulaşım sorununu beraberinde getirirken belediyeler tarafından alınan yeni kararlar da rahat bir nefes aldırıyor. Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'un bitmek bilmeyen ulaşım sorununa köklü çözüm Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Geçtiğimiz günlerde açılan metro hattının ardında ikinci metro hattı müjdesi İstanbullunun yüzünü güldürüyor. İşte yeni metro hattı…

İSTANBUL’A YENİ METRO MÜJDESİ

Geçtiğimiz hafta Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesini hizmete açan Ekrem İmamoğlu 15 günlük ücretsiz yolculuk müjdesinin ardında bir metro hattı müjdesi daha geldi.

atakoy-ikitelli-metro-hatti.jpg

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde İstanbul'a da yeni metro hattı müjdesi geldi. Herkesin uzun süredir beklediği metro hattı projesi için açılış töreninde konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, Ataköy - İkitelli Metro Hattını hizmeti açtı. “Tüm İstanbul'a hayırlı olsun” diyerek müjdeyi duyuran Ekrem İmamoğlu İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm getirmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN