İstanbul'a Başakşehir faciası uyarısı! Bu kez hem kuzeyden hem güneyden geliyor... Yaklaşan felakete hazır olun

İstanbul'a Başakşehir faciası uyarısı! Bu kez hem kuzeyden hem güneyden geliyor... Yaklaşan felakete hazır olun

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi.Felaket ağır ağır yaklaşıyor. Başakşehir resmen facianın içine düşecek. İstanbul iki taraftan kuşatma altına alındı. Herkes acil önlem alsın. İşte İstanbul’un yeni felaketi…

İstanbul'un risk haritası her geçen gün daha da hareketleniyor. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken bu kez uyarılar İstanbul'un Başakşehir semti için geldi. İstanbul hem Kuzey hem de güneyden sıkıştırılıyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile takipte olduğunu duyurdu. İşte İstanbul’un yeni felaketi…

İKİ TARAFTAN KUŞATTILAR


Türkiye'de etkisini göstermesi beklenen Avrupa modeli yağış planında beklenen tabloyu açıklayan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yağışların sürekli artış gösterdiğini belirtti. İstanbul'da risk olduğuna değinen uzman isim ay başında yaşanan Başakşehir Seli gibi kütlelerin sıkışma ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı.

ankara-sel.jpg


Bu kez hem kuzeyden hem de güneyden hava akımı olduğunu vurgulayan Ökten, bu durumda kütlenin hareket edemeyeceğini ve tüm gücünün tek bir noktada boş olacağını söyledi. Adım adım yaklaşan felaketi takipte olduğunu belirten Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


“Avrupa modeli beklenen yağışı sürekli artırıyor. Bir risk var. Ay başında yaşadığımız Başakşehir seli gibi kütlelerin sıkışma ihtimali mevcut çünkü hem kuzeyden hem de güneyden hava akımı var. Böyle durumlarda kütle hareket edemez ve tüm gücünü bir noktaya boşaltır. Takipteyim…”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN