İstanbul'a kar yağışı için son 14 gün! Meteoroloji Bölge Müdürü net tarih vererek uyardı: Çok yoğun...

İstanbul'a kar yağışı için son 14 gün! Meteoroloji Bölge Müdürü net tarih vererek uyardı: Çok yoğun...

Hava durumuna ilişkin gelişmeler merak edilirken İstanbul için önemli bir uyarı yapıldı. Meteoroloji Bölge Müdürü net tarih vererek İstanbul’da yaşayan vatandaşlara “çok yoğun” sözleriyle duyuru yaptı. İşte detaylar…

Son zamanların en sıcak yaz aylarını geride bırakırken ülke genelinde yağışlar dört gözle bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda yağışlar etkisini gösterme başladı. Şimdi de aralık ayının ortalarına yaklaşırken kar yağışlarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bu kapsamda meteorolojik kaynaklar sık sık bilgilendirmelerde bulunuyor. Bu bilgiler dahilinde bir yenisi de Meteoroloji uzmanı Murat Şahin’den geldi. Uzman ismin açıklamaları İstanbulluları yakından ilgilendiriyor.

3-001.jpg

İSTANBUL’A YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji uzmanı Murat şahin, sosyal medya hesabı üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirici paylaşımlarda bulunurken son olarak İstanbul için tarih verdi. İstanbul'da yağışın söz konusu olduğunu söyleyen uzman isim, 20 Aralık tarihini işaret etti.

2-002.jpg

Murat Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“20 Aralık İstanbul Marmara ve Ülkemiz için kar yağışı ile ilgili takibe değer veriler var Çok uygun şartlarda gelişmeler var...”

“KAR TAKİBİ BAŞLIYOR”

Murat Şahin’in yanı sıra Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’de kar yağışına ilişkin son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Ökten’in paylaşımına göre, ülke genelinde kar yağışlarının etkili olabileceği ifade edildi. Uzman isim paylaşımında şunları söyledi:

“İşte kar haritası. Ülke genelinde kar yağışları etkili olabilir. Son güncelleme ciddi kar yağışları verdi. İstanbul, Marmara'nın güney ve doğusu ve Karadeniz bölgesi en şanslı yerler. Kar takibi başlıyor...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN