İstanbul'da bir motosikletli infaz daha! Kurşun yağdırdılar

Son yıllarda artan motosikletli suikast olaylarına bir yenisi daha eklendi! İstanbul Küçükçekmece'de H.K ve kardeşi motosikletli kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan H.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralanan kardeşinin ise tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, saldırı anı kameralara yansıdı.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde meydana geldi. Kardeşiyle evine giden H.K. (32), karşıdan gelen motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Şüpheliler aynı motosikletle olay yerinen uzaklaştı.

1 ÇOCUK BABASIYDI...

Yaralanan abi, kardeş ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan bir çocuk babası H.K. hayatını kaybetti. Yaralı kardeşinin ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan şüpheliler aranıyor.

'KAFASINA 5 KURŞUN SIKMIŞLAR'

Olayı anlatan bir gördü tanığı, "Motosikletli kişiler çocuğun kafasına 5 kurşun sıkmışlar, sonra çocuk hastane giderken yolda ölmüş. Önceden kavga etmişler birbirleriyle." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, bir dönemin uyuşturucu kralı Pablo Escobar’ın infaz yöntemi olan motosikletli suikast Türkiye’de son dönemde çetelerin en çok kullanılan taktik oldu.

8490761.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN