İstanbul’da film gibi olay: Kirasını alamayınca kiracısını soydu

İstanbul’da film gibi olay: Kirasını alamayınca kiracısını soydu

İstanbul'da bir ev sahibi, kira anlaşmazlığı nedeniyle kiracının evinin kilidini değiştirdi ve iddiaya göre evdeki değerli eşyaları çaldı.

İstanbul Ataşehir'de kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık mahkemelik oldu. Uzun süredir Tuncay K.'nın evinde kiracı olarak oturan Nazım S., kira konusundaki anlaşmazlık nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Olay, evin kilidinin değiştirilmesi ve değerli eşyaların kaybolmasıyla adliyeye taşındı.

KAPI AÇILMADI, ÇİLİNGİR ÇAĞRILDI

Kiracı Nazım S., 21 Mayıs günü evine geldiğinde anahtarının kapıyı açmaması üzerine şaşkına döndü. Çaresiz bir şekilde, evin kilidinin değiştirilip değiştirilmediğini öğrenmek için emlakçı Murat K.'ya gitti. Emlakçının olayla ilgisi olmadığını öğrenen Nazım S., çilingir yardımıyla eve girdi. Ancak karşılaştığı manzara daha da şaşırtıcıydı. İddiaya göre, evde sakladığı 800 Euro, 10 bin TL, bir replika Rolex saat, altın takılar ve cep telefonu ortadan kaybolmuştu.

EV SAHİBİ KİLİDİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunan Nazım S., dilekçesinde yaşadığı olayları detaylarıyla anlattı. Ev sahibine ulaşarak kilidin değiştirilip değiştirilmediğini sorduğunu belirten kiracı, Tuncay K.'nın telefonda durumu kabul ettiğini iddia etti. Nazım S.’nin ifadesine göre, ev sahibi anahtarı kendisine vermeyeceğini söyleyerek, sürekli tebligatlar ve polis ziyaretleri nedeniyle rahatsızlık duyduğunu, zararını ödemeyi teklif ederek evden çıkmasını istediğini ifade etti.

KAYBOLAN EŞYALAR VE DEĞERLİ VARLIKLAR

Nazım S., kilidin değiştirilmesinin yanı sıra evden değerli eşyalarının kaybolduğunu belirtti. Şikayet dilekçesinde, evde sakladığı 800 Euro, 10 bin TL, bir replika Rolex saat, beyaz altın küpe ve bir cep telefonunun olmadığını fark ettiğini aktardı. Ev sahibinin kendisini tehdit ettiğini öne süren kiracı, maddi kaybının tazmini için hukuki süreç başlattı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kiracının şikayeti üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Ev sahibi Tuncay K.’nın kilidi neden değiştirdiği, evdeki eşyaların nasıl kaybolduğu ve taraflar arasındaki kira anlaşmazlığının detayları adli makamlarca inceleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN