İstanbul’da is arayanlar dikkat! İBB, KPSS şartsız daimi çalışacak personel alımı yapıyor! Başvurular ay sonuna kadar…

İstanbul’da is arayanlar dikkat! İBB, KPSS şartsız daimi çalışacak personel alımı yapıyor! Başvurular ay sonuna kadar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları dikkat çekiyor. KPSS şartsız yapılacak personel alımları için detaylarda belli oldu. İşte İBB personel başvuru detayları…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi park ve bahçelerin bakımından çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacağını duyurdu. Doğa ile iç içe olan toprağı ve ağaçları seven kişilerin başvuru yapabileceği belirtilirken başvuru şartları da açıklandı. İşte İBB personel başvuru detayları…

İBB PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapsamında yapılacak personel alımları için detaylar belli oldu. Belirlenen pozisyonlara da başvuruda bulunacak adayların 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapması gerektiği aktarıldı. İstanbul'un her iki yakasında da yapılacak personel alımları için aranan şartlar şu şekildedir:

  • En az ilkokul mezunu,
  • Daha önceden toprakla ilgilenmiş, çiçek, tohum, ekme dikme gibi işlerde çalışmış,
  • Açık alanda farklı hava koşullarında çalışmaya uyum sağlayabilecek,
  • Fiziksel güç gerektiren işlerde çalışmaya sağlık yönünden engeli olmayan,
  • Vardiyalı çalışabilecek.

ibb.jpg

PERSONEL GÖREV TANIMI NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak için başvuruda bulunacak adayların yeşil alanların bakımını, temizlik faaliyetlerine yerine getirmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra mevsimlik çiçek dikimi, sulama işlemlerinde görev alması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN