İstanbul'da miting heyecanı: Millet İttifakı Maltepe'de buluşuyor

Millet İttifakı'nın İstanbul mitingi için belirlenen alan, saatler kala doldu. Mitinge, CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte ittifağın siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekillerinin seçileceği kritik seçimlere 8 gün kalmışken, adaylar seçim çalışmalarına ve Türkiye'nin her yerinde mitinglerine devam ediyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçmeninin merakla beklediği bugünkü adresi ise İstanbul olacak.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi, saat 17.30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak. Mitinge, CHP lideriyle birlikte, cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan Millet İttifakı'nın ortakları Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

1-005.jpgMillet İttifakı, İzmir mitingi

'EN KALABALIK MİTİNGİMİZ OLMASINI BEKLİYORUZ'

Vatandaşların mitinge ulaşımının kolaylaşması için ulaşım planı yaptıklarını belirten CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Deniz ve kara yoluyla vatandaşımızın katılımı olacak" dedi.

Ayrıca Kaftancıoğlu, bugünkü Maltepe mitinginin, şu ana kadar yapılan en kalabalık mitingleri olacağı tahmin ettiğini söyledi.

Uzun süredir beklenen mitinge saatler kala alanın dolduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN