İstanbul'da bugün kapalı olacak yollar

İstanbul'da bugün kapalı olacak yollar

Türkiye'nin tarihi seçimi 14 Mayıs'a 8 gün kaldı. Son günler yaklaşmışken siyasi parti ve cumhurbaşkanı adayları büyükşehirlerdeki etkili mitinglerini de tamamlıyor. Bugün Millet İttifakı, İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda vatandaşlarla bir araya gelecek. Miting nedeniyle bazı yollar saatler önce kapatıldı.

Bütün ülke 14 Mayıs seçimlerine odaklandı. Cumhurbaşkanı adayları il il gezerek seçmenlere seslenmeye devam ediyor. Bugün, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de vatandaşlarla buluşuyor.

SAATLER ÖNCE TRAFİĞE KAPATILDI

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi saat 17.30'da Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılacak. Mitingden saatler öncesinde alana çıkan yollar polis ekipleri tarafında trafiğe kapatılarak önlem alındı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada miting kapsamında Maltepe Kartal sahil yolu, Küçükyalı Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale kavşağı arasında kalan kısım ve bu caddeye çıkan tüm sokakların trafiğe kapatıldığı bildirildi.

Öte yandan Sahil yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar polis ekipleri tarafından alternatif güzergâhlara yönlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN