Ayşe Tokyaz cinayetinde ikinci duruşma: 'Hepinize yeterim'

Ayşe Tokyaz cinayetinde ikinci duruşma: 'Hepinize yeterim'

Küçükçekmece’de üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşması başladı. Duruşma salonunda müşteki Tokyaz'ın kardeşi Esra Tokyaz ile sanık Cemil Koç arasında yaşanan sözlü atışma gerginliğe neden oldu. "Bugün bittin sen" diyen Tokyaz'a Koç, "Hepinize yeterim" cevabını verdi.

Küçükçekmece’de eski polis memuru Cemil Koç tarafından öldürülen ve cesedi bavul içerisinde yol kenarına bırakılan üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılamada gergin anlar yaşandı.

11 Temmuz’da meydana gelen olayda, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın, eski polis memuru Cemil Koç tarafından öldürüldüğü, ardından cesedinin bavula konularak Eyüpsultan’da yol kenarına bırakıldığı belirlenmişti. Cinayete ilişkin açılan davada, aralarında Cemil Koç’un da bulunduğu 9 sanık tutuklu yargılanıyor.

SANIKLAR VE MÜŞTEKİLER DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

Davanın ikinci gününde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Cemil Koç ile birlikte toplam 9 sanık, taraf avukatları ve müştekiler katıldı. Duruşmada, Ayşe Tokyaz’ın ikiz kardeşi Esra Tokyaz ile anne ve baba Halime Tokyaz ile Mustafa Tokyaz da salonda hazır bulundu.

İlk duruşmada sanık Cemil Koç ile ona yardım ettiği iddia edilen tutuklu sanık C.A. savunmalarını yapmıştı. Bugünkü celsede ise diğer sanıkların savunmalarının alınması bekleniyor.

DURUŞMA SALONUNDA GERGİNLİK YAŞANDI

Duruşma salonunda taraflar hazır edildiği sırada, müşteki Esra Tokyaz sanık Cemil Koç’a dönerek, “Cemil, bugün karşında Esra var, benden çekeceğin var bugün, bittin sen. Sana Cemil mi demeliyim yoksa Cem mi?” şeklinde konuştu.

Bunun üzerine sanık Cemil Koç ise, “Ben hepinize yeterim” ifadelerini kullandı.

Yaşanan sözlü atışmanın ardından duruşma salonunda bulunan jandarma ekipleri tarafları sakinleştirdi. Mahkeme, yoklama alınmasının ardından duruşmaya devam etti.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN