İstanbul’da okullar tatil mi oluyor? Meteorologlardan acil çağrı: Sabah çok geç…

İstanbul’da okullar tatil mi oluyor? Meteorologlardan acil çağrı: Sabah çok geç…

İstanbul'da yaşayan vatandaşların gözü kulağı bu açıklamalarda. İstanbul'da okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı aranırken ünlü meteorolog valiliğe çağrıda bulundu. Acil değerlendirme yapılmalı. İşte o detaylar…

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip ediliyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul Valiliğine çağrıda bulundu. İstanbul'da etkili olan rüzgarın daha da şiddetlenebileceği belirtilirken sabah saatlerinde vapur seferlerinin iptal olabileceği de aktarıldı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten “ Sabaha çok geç” diyerek herkesi uyardı. İşte o detaylar…

ŞİDDETİNİ DAHA DA ARTTIRACAK

İstanbul'da etkili olan rüzgarın sabah saatlerinde daha da şiddetlenebileceğini işaret eden Kerem Ökten, vapur seferlerinin iptal edilebileceğini de vurguladı. Köprüde yığılma olabileceğini belirten Ökten, sabah saatlerinde trafiğin yoğun olacağını da dile getirdi. “Öğrenciler perişan olmasın” diyerek valiliğe çağrıda bulunan Kerem Ökten, okulların tatil edilmesiyle ilgili durum değerlendirilmesi yapılması gerektiğini söyledi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden şu sözleri dile getirdi:

istanbul-firtina-1.jpg

“İstanbul'da yarın sabah boğazda vapur seferleri iptal olacak gibi görünüyor. Köprüye yığılma olacak. Sabah trafik çok olur. Öğrenciler perişan olmasın. Valilik tatil ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapmalı.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN