İstanbul’dan girip tüm Marmara’ya sıçrayacak! Hem de 40 derece birden… Saatler kaldı

İstanbul’dan girip tüm Marmara’ya sıçrayacak! Hem de 40 derece birden… Saatler kaldı

Yeni bir felaket İstanbul’dan girip tüm Marmaray’a sıçramaya hazırlanıyor. El Nino ve Eyyam-ı Bahur’u resmen aratacak! Saatler sonra bir anda 40 derecelere kadar çıkacak…

Bu yıl yaşanılan sıcaklık son yıllardaki en yüksek sıcaklıklar arasına girdi. Hem dünyada hem Türkiye’de akıl almaz sıcaklık rekorları kırıldı. Özellikle de ülkemizi etkisi altına alan El Nino ve Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları sosyal hayattan sağlığa kadar birçok alanı olumsuz etkiledi. Yaz aylarının sonuna gelirken vatandaşlar havaların serinlemesini umut ediyor. Lakin uzmanlardan yeni bir uyarı geldi. Bu kez çok fena…

DAHA FENASI YOLDA

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası, yeni bir paylaşımla vatandaşları bilgilendirdi. Bu kez serinlememize yardımcı olan rüzgarın durma noktasına geldiğini paylaştı. Bu da demek oluyor ki bunaltıcı havalar etkisini yeniden gösterecek. Birkaç gün öncesine geri döneceğiz.

sicakk.jpg

HİSSEDİLEN 40 DERECE…

Hava Forum sayfası yaptığı bilgilendirmede poyrazın etkisini kaybedeceğini ve sıcaklıkların tekrar yükseleceğini açıkladı. Paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul'da poyraz hayatını kaybediyor. Bu gece 01:00'den itibaren rüzgar durma noktasına gelecek. Çarşamba sıcaklık 35-36 dereceye kadar çıkacak. Hissedilen ise 40 dereceleri bulacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN