İstanbul’dan sonra Bolululara da hayırlı olsun! Artık cebinizden tek kuruş çıkmayacak

İstanbul’dan sonra Bolululara da hayırlı olsun! Artık cebinizden tek kuruş çıkmayacak

Bolu Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha rahat ve ekonomik bir şekilde geçirebilmeleri için önemli bir adım attı. 2024 Ramazan Bayramı boyunca, 10-12 Nisan tarihleri arasında, Bolu’daki özel halk otobüsleri, mesire alanları haricindeki tüm güzergahlarda ücretsiz hizmet verecek. Bu kararla birlikte, Bolu halkı bayram süresince şehir içi ulaşımdan ücretsiz olarak faydalanacak.

Cumhurbaşkanı kararıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de uygulanan bayramda ve 23 Nisan’da ücretsiz toplu taşıma, köprü ve otoyol geçişlerinin ardından, Bolu halkının da benzer bir beklentisi vardı. Bolu Belediyesi’nin bu duyurusu, vatandaşların bayram sevincine ortak oldu.

Ücretsiz ulaşım hizmeti, Bolu’da yaşayanların aile ziyaretleri ve bayramlaşma etkinliklerine katılımını kolaylaştıracak. Vatandaşlar, Abant ve Gölcük gibi popüler mesire yerleri dışında, şehir içindeki tüm hatlarda bu hizmetten yararlanabilecekler.

img-4990.webp

Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu uygulamanın bayram süresince Bolu halkına sunulan bir hediye olduğu belirtildi. Belediye, vatandaşlara mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı dileyerek, ücretsiz toplu taşıma hizmetinin detaylarını ve güzergah bilgilerini paylaştı.

Bu jest, bayram boyunca şehir içinde seyahat etmek isteyen herkese büyük bir kolaylık sağlayacak. Bolu Belediyesi’nin bu kararı, bayramda ulaşım derdini ortadan kaldırarak vatandaşların bayramı daha keyifli geçirmelerine olanak tanıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN