İstanbulkart kullanıcılarına 50 TL hediye! İBB duyurdu: O işlemi yapan parayı cebine koyuyor

İstanbulkart kullanıcılarına 50 TL hediye! İBB duyurdu: O işlemi yapan parayı cebine koyuyor

Milyonlarca İstanbullunun kullandığı İstanbulkartlarda yeni kampanyalar yapılmaya devam ediyor. Artan nüfus nedeniyle şehirdeki ulaşım her geçen gün daha da zor bir hale gelirken yeni kampanyalarda oldukça dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbulkart kullanıcılarını sevindiren yeni kampanyayı açıkladı. O işlemi yapan 50 TL'yi cebine koyuyor. İşte tüm detaylar…

İstanbulkart kullanıcılarına sevindiren haber İstanbul Büyükşehir Belediyesinden geldi. Büyük şehrin büyük sorunları olurken İstanbul'daki en büyük problem de ulaşım olarak görülmektedir. Hemen hemen her vatandaşın kullandığı İstanbulkart kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. İşte tüm detaylar…

HEMEN YAP 50 TL KAZAN

İstanbulkart kullanıcılarına sevindiren açıklama geldi. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan kartlardaki avantajlar yüzleri güldürürken Masterpass'e Garanti BBVA kartını ilk kez kaydedenlere 50 TL'lik hediye geldi.

Image

İstanbulkart mobil üzerinden 150 TL yükleme yapanlar anında 50 TL hediye kazanıyor. Kampanya için son gün 5 Mart 2024 tarihi olarak belirtildi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN