İstanbullu akın akın o lokantaya gidiyor! Orada enflasyon yok: Yemek fiyatlarını gören ‘Masayı donat’ diyor

İstanbullu akın akın o lokantaya gidiyor! Orada enflasyon yok: Yemek fiyatlarını gören ‘Masayı donat’ diyor

Üsküdar’da yer alan esnaf lokantası herkes yiyebilsin diye 3 tabak yemeği 75 liraya satıyor. Bunu duyan İstanbullu ise akın akın o lokantaya gidiyor. İşte, enflasyona meydan okuyan o lokanta…

Gıda ve hizmet fiyatlarındaki artış vatandaşın dışarda yemek yemesini her geçen gün daha da zorlaştırıyor. Fakat, enflasyona meydan okuyarak düşük fiyatlar ile vatandaşı cezbeden işletmeler de bulunuyor. 7 yıldır İstanbul Üsküdar’da hizmet veren bu esnaf lokantası da o işletmelerden biri. Öyle ki lokanta herkes yiyebilsin diye ‘3 tabak yemek 75 lira’ kampanyasına imza attı.

istanbul-ucuz-lokanta-1.jpg

VATANDAŞIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞIYOR

Herkesin yoğun ilgi gösterdiği lokanta, gün içinde binlerce kişiyi ağırlıyor. Restorana öğrencilerden işçilere kadar her kesim akın ediyor.

istanbul-ucuz-lokanta.jpg

Lokantada çalışan işçi Arif Savaş, verdikleri hizmetle ilgili şunları söyledi:

"Patronumuzla beraber 5 liradan başladık. Şu anda 25 lira. Bu fikir şöyle geldi. Biz aile şirketi olduğumuz için insanları düşünerek fiyatları normal tutmaya başladık. Alışverişimizi de toptan almaya başladık. O yüzden fiyatlarımız uygun oluyor”

istanbul-ucuz-lokanta-3.jpg

“ÜSKÜDAR’DA DAHA UYGUNU YOK”

İşletme sahibi Servet Doğan ise şu ifadelere yer verdi:

"Sadece çorba pilav değil diğer yemeklerimiz de uygun. Bizi bu fiyatlar kurtarıyor. Aile şirketiyiz ama 7-8 tane elemanımız da var. Tabii müşteriler şaşırıyorlar. Üsküdar’da bizden daha uygun veren bir lokanta yok. Bol çeşit yapıyoruz, müşterilerimizi doyuruyoruz”

istanbul-ucuz-lokanta-4.jpg

“75 LİRA SUDAN UCUZ”

Lokantaya devamlı gelen müşteri Ahmet İkili’yse, "75 lira sudan ucuz. Dışarıdan sadece çorba alabiliyoruz. Burası uygun. Temiz lokanta. Gerçekten ciddi söylüyorum dışarıda tek bir tabağa verdiğim çorbaya burada üç çeşit yemek yedim. Bir tabak nerede, üç tabak nerede? Herkese tavsiyem olsun, güvenilir ve ucuz lokanta arıyorlarsa buraya gelsinler" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN