İstanbullular dikkat! 2 bin TL ödeme yapılacak İBB duyurdu: Ramazan sonunda kadar geçerli

İstanbullular dikkat! 2 bin TL ödeme yapılacak İBB duyurdu: Ramazan sonunda kadar geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sevindiren açıklama geldi. Ramazan ayı içerisinde sağlanacak desteği duyanın yüzü gülüyor. Bu kart ile Ramazan ayı boyunca alışveriş yapabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında tam 200.000 aileye gıda kolisi ve alışveriş kartı desteği sağlanacağını duyurdu. İhtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan İBB, sosyalyardim.ibb.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapılabileceğini aktardı.

RAMAZAN AYINDA GEÇERLİ OLACAK

Ekonomik kriz her geçen gün daha da büyük bir çıkmazı beraberinde getirirken dar gelirli ailelerde bu durumdan en çok etkilenen grup oluyor. Ramazan hazırlıkları devam ederken ateş pahası olan ürünlere yetişmekte zorlanan vatandaşların imdadına İstanbul Büyükşehir Belediyesi koşuyor.

ibb-ramazan-kolisi.jpg

Gelirli ailelerin sıkıntısının giderilmesi amacıyla destek sağlanacağını belirten İBB, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, tarafından 100.000 aileye gıda kolisi 100.000 aileye de ikişer biner liralık market kartı desteği sağlanacağını duyurdu. 110.000 aileye sağlanan ikişer biner liralık nakit para desteği uygulaması devam ediyor.

İBB tarafından yapılan açıklama doğrultusunda İstanbul'da ihtiyaç sahibi 100.000 aileye 2000 TL'lik market desteği sağlanırken market kartının 1100'ün üzerinde farklı markette kullanılabildiği de belirtildi.

ibb-sosyal-kart-para.jpg

2000 TL'LİK NAKİT DESTEK

Market kartlarının yanı sıra vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla 100.000 haneye gıda kolisi yardımı da yapılacak. 14 kalem malzeme bulunan kolilerin içerisinde yok yok. 100.000 haneyi 2000 TL'lik nakit desteği ödemeleri devam ederken ihtiyaç sahipleri yardım taleplerini sosyalyardim.ibb.gov.tr adresi üzerinden ulaştırabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler 153 Çözüm Merkezi üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN