İstanbullular harcadıkça kazanacak! İstanbulkart kullanıcılarına nakit iadeleri başladı! Hemen yapan ödemesini alacak

İstanbullular harcadıkça kazanacak! İstanbulkart kullanıcılarına nakit iadeleri başladı! Hemen yapan ödemesini alacak

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da milyonlarca vatandaşı sevindiren açıklamalar peş peşe geldi. İstanbulkart kullanan vatandaşlar hem harcayacak hem de kazanacak. Yaptığınız o işlemler size tam 150 TL kazandırıyor. İşte nakit ödeme detayları…

Artan fiyatlar ve enflasyon ile birlikte harcanan tek bir kuruş bile önem kazanır oldu. Kurumlar ve marketler tarafından yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken İstanbulkart kullanıcılarını sevindiren açıklamalarda peş peşe geldi. İBB ve CarrefourSA ortak çalışması vatandaşın yüzünü güldürdü. Alışveriş yaptıkça kesenizde doluyor. İşte nakit ödeme detayları…

HARCADIKÇA KAZANDIRIYOR

Ramazan ayı içerisinde CarrefourSA marketlerden alışveriş yapan İstanbullu bütçesinden hiçbir şey kaybetmiyor. Harcadığınız paraların bir kısmı yeniden cebinize geliyor. Ramazan ayında alışverişini CarrefourSA'dan yapanlar çok daha büyük avantaj sağlıyor.

istanbulkart-carrefoursa.jpg

İstanbulkart ile yapılan ilk 750 TL'lik alışverişlerde 75 TL ikinci alışverişlerde yine 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL nakit iade yapılacak. İstanbullunun bütçesini koruyan kampanya yoğun ilgi ile karşılanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN