İstanbul'un göbeğinde can pazarı! 'Deprem sandık, otobüs ikiye bölünmüştü'

İstanbul Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Yürekleri ağıza getiren kaza sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 33 kişinin yaralandığını açıkladı. Feci olay sırasında otoparkta kulübede olan ve kazadan kıl payı kurtulan Selahattin Şahin "Biz kulübedeydik, bir anda sesi duyunca deprem oluyor sandık. Baktık, tramvay otobüsü ortadan ikiye bölmüş. Kulübeden zor çıktık" dedi.

Feci kaza, saat 09.00 sıralarında Alibeyköy'de Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Taksim- Cebeci seferi yapan 36T hatlı otobüs, Taksim'den Cebeci'ye gidiyordu.

yeni-proje-15.jpg

Normal güzergahında ilerleyen otobüs, Namık Kemal Caddesi'nde rayların üstünden geçtiği sırada Alibeyköy Metro İstasyonu istikametinden gelen tramvay ile çarpıştı.

VALİ YERLİKAYA: 33 KİŞİ YARALI,

Feci kaza sonrası açıklamalarda bulunan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "4 tane ağır yaralımız var. Yaralılar hastanelere sevk edildi" dedi.

yeni-proje-16.jpg

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da son yaptığı açıklamada yaralı sayısının 33 olduğunu duyurdu. Vali Yerlikaya, "Bu sabah Alibeyköy Tramvay Durağı'nda meydana gelen Trafik kazasında maalesef 33 hemşehrimiz yaralandı. Tedavileri devam eden hemşehrilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

yeni-proje-14.jpg

'DEPREM SANDIK, OTOBÜS İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ'

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otobüs park halindeki 2 otomobile ve bir güvenlik kulübesine çarptıktan sonra durabildi. Sürüklenen otobüsün çarptığı güvenlik kulübesinde kıl payı kurtulan Selahattin Şahin, "Biz kulübedeydik, bir anda sesi duyunca deprem oluyor sandık. Baktık, tramvay otobüsü ortadan ikiye bölmüş. Kulübeden zor çıktık Allah korudu yani. Biz dışarı çıktığımızda, otobüs ikiye bölünmüş, arabalar hasarlı ve kulübe devrilmişti. Yaralılar var ölü yok. Biz otoparkta görevliyiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN