İstanbul’un yanı başında cennetin adı! Ünlü, ünsüz herkesin kaçamak rotası oluyor! Hem sakin hem de huzur dolu kaçamak

İstanbul’un yanı başında cennetin adı! Ünlü, ünsüz herkesin kaçamak rotası oluyor! Hem sakin hem de huzur dolu kaçamak

İstanbul'un kalabalığından ve stresinden sıkılan soluğu burada alıyor. İstanbul'un yanı başında yer alan cennet topraklar ünlü ünsüz herkesin kaçamak rotası oluyor. Hem sakin hem de huzur dolu bu yerde her şeyin tadı bir başka oluyor. İşte İstanbul'a yakın huzur dolu rota…

Zengin tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Tekirdağ, İstanbul'a yakın oluşuyla da herkesin en çok tercih ettiği kaçamak rotalarından biri oluyor. Keşfedilecek pek çok farklı tarihi mekan ve doğal güzellik bulunurken zamanın nasıl geçtiğini anlamakta mümkün olmuyor. Tekirdağ'ın her köşesinde ayrı bir güzellik bulunurken huzur dolu atmosferinin tadı da bir başka oluyor.

TEKİRDAĞ'DA NEREYE GİDİLİR?

Tekirdağ'a gidecek kişiler araştırmalarına devam ederken gezilecek yerlerde merak ediliyor. Tekirdağ'a gidip de görmeniz gereken yerler arasında Saraylı Köyü, Rakoczi Müzesi ve Namık Kemal Evi gibi tarihi mekanlar gelmektedir. Bunun yanı sıra Şarköy ve Marmara Ereğlisi gibi sahil kasabalarında huzurlu bir kaçamak yapabilirken şarap üzüm bağlarını ziyaret etmeyi de unutmamanız gerekiyor.

tekirdag-1.jpg

HEM TARİH HEM DE KÜLTÜR

Tekirdağ'a gittiğinizde Namık Kemal Evi ziyareti ve Rakoczi Müzesi gezi rehberi, gibi tarihi ve kültürel zenginliklerin tadına varmanız gerekiyor. Namık Kemal evi ünlü yazarın yaşamını ve eserlerini keşfetme imkanı sağlarken, Rakoczi Müzesi ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

hora-feneri.jpg​​​​​​​

HORA FENERİ

Hem deniz manzarası hem de tarihi dokuyu bir arada bulunduran Hora Feneri, muhteşem deniz manzarasının keyifli adresi oluyor. Bölgenin geçmişini aydınlatan bu fener ziyaretçilere de muhteşem bir deneyim sağlıyor.

tekirdag-sarkoy.jpg

ŞARKÖY

Şarap severlerin Uğrak noktası olan Şarköy huzur dolu plajları ile birlikte farklı Şarapları tatma deneyimi sunuyor. Şarköy plajları doğal güzellikleri ile sizi kendine hayran bırakacak.

TEKİRDAĞ'A YAKIN YERLER

Tekirdağ'a gitmişken yakın yerleri de bir göz atayım diyorsanız Kırklareli, Edirne ve Çanakkale gibi şehirlerde farklı doğal güzellikleri keşfedebilirsiniz. Tekirdağ gezisinde farklı rotaları da ekleyerek daha geniş bir tatil fırsatı bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN