İYİ Parti Başkanlık Divanı toplandı

İYİ Parti Başkanlık Divanı toplandı

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve Genel Seçim için sandık başına gitti. Meclis'teki dağılım belli olurken Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı. Millet İttifakı üyesi İYİ Parti, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere Başkanlık Divanı'nı topladı. Divan, toplantıda cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için partinin stratejisini belirleyecek.

14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlar sandığa giderek kararını verdi. Milletvekili seçiminde sonuçlar belli olurken Cumhurbaşkanı yarışında ise kazanan olmadı. Seçim ikinci tura kalırken siyasi partiler de 28 Mayıs stratejileri için çeşitli toplantı ve açıklamalarda bulunuyor.

İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANI TOPLANDI

İYİ Parti, Başkanlık Divanı, cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için partinin stratejisini belirlemek üzere toplandı.

İYİ Parti Genel Merkez ek binasındaki toplantı, Genel Başkan Meral Akşener'in başkanlığında başladı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçları değerlendirilecek.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER ALINACAK

Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için yürütülecek kampanyaya ilişkin detayların belirleneceği toplantıda, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması için oluşturulacak yol haritasına ilişkin Başkanlık Divanı üyelerinin görüş ve önerileri alınacak.

Akşener, partisinin önerilerini CHP Genel Merkezi'nde bugün yapılacak Altılı Masa toplantısına taşıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN