İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti

İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Partili Ağıralioğlu, yarın Genel Başkan Akşener'le görüşerek istifa edeceğini duyurmuştu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yarın görüşmenin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Zorlu'nun açıklamasının ardından Ağıralioğlu, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşeceğini ve istifa edeceğini açıklamıştı. Ağıralioğlu'nun açıklamasının ardından konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir.” demişti.

İYİ Parti Sözcüsü'nün açıklamasının ardından Ağıralioğlu, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti.

basliksiz-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN