İYİ Parti'nin standı Esenler'de parçalandı: Bir provokasyon daha

İYİ Parti'nin standı Esenler'de parçalandı: Bir provokasyon daha

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kurşunlu saldırıların yankıları sürerken benzer bir provokasyon da Esenler'de yaşandı. İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı, Esenler Belediyesi’nin sivil zabıta ekiplerinin seçim stantlarını ‘parçaladığını’ açıkladı. Açıklamada, “Onlar korkuyor biz korkmuyoruz. 15 Mayıs’ın şafağında Türkiye tarih yazacak. Çok az kaldı” denildi. Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu da, “Saldırılar, engellemeler bizi yıldıramaz. Korkmuyoruz” dedi.

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı'nın ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde de silah sesleri yükseldi. Seçim sathına girildiği dönemde yaşanan olaylar sandık güvenliğini tartışmaya açarken demokrasiye provokasyon yorumları yapıldı. Süreçte kamuoyun'da “Sandığa gölge düşürmeyin” çağrıları yükseldi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde ateş edenlerin adliyede olduğu saatlerde bu kez de benzer bir provokasyon Esenlerde yaşandı. İstanbul’da İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı, Esenler Belediyesi’nin sivil zabıta ekiplerinin seçim stantlarını ‘parçaladığını’ açıkladı.

'ONLAR KORKUYOR BİZ KORKMUYORUZ'

Başkanlığın Twitter hesabındaki paylaşıma göre dün akşam Esenler Cumhuriyet Meydanı’na kurulan stant, Esenler Belediyesi’nin sivil zabıta ekipleri tarafından parçalandı. İlçe Başkanlığı açıklamasında “Onlar korkuyor biz korkmuyoruz. 15 Mayıs’ın şafağında Türkiye tarih yazacak, çok az kaldı” ifadeleri kullanıldı.

PARTİ KURMAYLARI FOTOĞRAFLARI PAYLAŞIP TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım da paylaşımı alıntılayarak “Geçmiş olsun cesurlar hareketinin yiğit evlatları. Yılmıyoruz, korkmuyoruz” diye yazdı.

Eski İYİ Parti İstanbul il başkanı ve seçimler için vekil adayı olan Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu da “Saldırılar, engellemeler bizi yıldıramaz. İYİ Parti Esenler teşkilâtımızın her bir üyesine geçmiş olsun. Korkmuyoruz” diye yazarak olaya ilişkin fotoğraf paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN