İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Metrelerce uzunluktaki yılanı öyle bir omuzuna aldı ki... Az kalsın canından oluyordu!

İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Metrelerce uzunluktaki yılanı öyle bir omuzuna aldı ki... Az kalsın canından oluyordu!

Yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmeye devam edilirken yılan uzmanı Amerikalı YouTuber Jay Brewer son paylaşımı yürekleri ağızlara getirdi. Metrelerce uzunluktaki yılanı öyle bir omuzuna aldı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı. Az kalsın canından oluyordu! Ünlü YouTuber'ın paylaşımı kısa sürede milyonlarca kez izlenirken dev yılanın saldırma anı şoke etti.

Çektiği yılan videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan ünlü Amerikalı YouTuber Jay Brewer, son videosu ile yürekleri ağızlara getirdi. TikTok hesabından paylaştığı videoda dev yılanı öyle bir omuzuna aldı ki görenler şaştı kaldı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Az kalsın canından oluyordu. İzleyenler ecel terleri döktü.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Amerikalı YouTuber Jay Brewer son paylaşımı ile yürekleri ağızlara getirdi. İzleyenlerin ağzı açık kaldı.

FENOMEN İSİM CANINDAN OLUYORDU! İZLEYENLER ECEL TERLERİ DÖKTÜ

Amerikalı bir YouTuber ve Reptile Zoo Prehistoric Inc.'in kurucusu ve CEO'su Jay Brewer, dev yılanlarla ilginç videolar çekmeye devam ediyor. Yılanlarla yapmış olduğu ilginç hareketler ile dikkat çeken fenomen isim bu sefer canından oluyordu.

gfgffg-75.jpg

METRELERCE UZUNLUKTAKİ YILANI ÖYLE BİR OMUZUNA ALDI Kİ...

Brewer yapmış olduğu son paylaşımda omuzunda metrelerce uzunluğundaki dev pitonu omuzuna aldı. O anları izleyenler ise şaşkına döndü. Dev yılanın son anda saldırması ise yürekleri ağızlara getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN