İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Bu uygulamayı hemen indirmeniz gerekiyor: Anlık olarak bildirilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Bu uygulamayı hemen indirmeniz gerekiyor: Anlık olarak bildirilecek

İzmirliler bu haberle sevinçten havalara uçacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir'de yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. İzmirli Çiftçiler artık bu uygulamaya tabi tutulacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile çiftçilerin yüzünü güldürdü. İzmir'de yaşayan çiftçileri ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Başkan Soyer, alınan yeni önlemlerle ilgili detayları paylaştı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ÇİFTÇİLER İÇİN YENİ UYGULAMA


Belediyeler tarafından yapılan yeni uygulamalar açıklanırken bu kez de sevindiren haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İzmir'de zirai don tehlikesi devam ederken Başkan Soyer, İzmirli çiftçileri ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

izmir-uygulama.jpg
“Sayın Çiftçilerimiz, İzmir'de zirai don tehlikesi sürüyor. İzmir Tarımı Uygulamamız ise sizlere hava değişimleri ve ani gelişen tüm durumları anlık olarak bildiriyor. Daha verimli bir üretim ve risk azaltmak için uygulamayı indirmeyi unutmayın.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN