İzmir, Muğla, Aydın... Meteoroloji uyardı: Çarşamba gününün ilk saatlerinde başlayacak

İzmir, Muğla, Aydın... Meteoroloji uyardı: Çarşamba gününün ilk saatlerinde başlayacak

İzmir Muğla ve Aydın dikkat! Meteorolojiden yeni bir uyarı geldi. Meteoroloji son değerlendirmelerini paylaşarak, bölgede yaşayanları uyardı. Planlarınızı gözden geçirin, çarşamba gününün ilk saatlerinde başlayacak...

Meteorolojiden gelen son değerlendirmelere göre, Ege Denizi'nde yarın Çarşamba günü şiddetli fırtına bekleniyor. Kuzey Ege bölgesinde sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esmesi tahmin edilen fırtına, 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) etkili olacak.

EGE DENİZİ'NDE FIRTINA UYARISI

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

Uyarısı verilen fırtınanın öğle saatlerinden sonra etkisini azaltması bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kuzey Ege’de rüzgârın, yarın (Çarşamba) günün ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Güney Ege’de rüzgârın, yarın (Çarşamba) öğleden sonradan itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği deniz ulaşımında aksama ve benzeri olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN