İzmir'de kadın cinayeti! Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla katletti

İzmir'de kadın cinayeti! Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla katletti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi... İzmir’in Konak ilçesinde K.K. isimli erkek, boşanma aşamasındaki eşi Recibe Koluman'ı sokak ortasında tabancayla başından vurarak öldürdü. Zanlı, polise teslim olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin sonu gelmiyor... Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Mart Ayı raporuna göre; 24 kadın cinayeti işlendi, 21 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Öldürülen 24 kadından 11’inin hangi bahaneyle öldürüldüğü tespit edilemedi, 12’si boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, evlenmeyi reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair karar almak istemesi bahanesi ile, 1 kadın ise ekonomik bahanelerle öldürüldü.

TAKİP ETTİ SİLAHLA VURDU

Olay, saat 08.15 sıralarında Zeytinlik Mahallesi 1169 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ayrılma aşamasındaki eşi Recibe Koluman’ı (39) takip eden K.K. (50), eşinin çocuğu ile birlikte evden çıkmasının peşlerine takıldı.

34.jpg

4 EL ATEŞ ETTİ

Eşinin yanına yaklaşan K.K., yanındaki tabancasıyla Recibe Koluman’ın başına 4 el ateş ederek kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

ms.jpg

POLİSE TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi ise bir süre sonra Boğaziçi Polis Merkezi Amirliğine giderek suç aletiyle birlikte teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN