Bir kadın cinayeti daha! Emekli astsubay eşini silahla vurarak katletti

Bir kadın cinayeti daha! Emekli astsubay eşini silahla vurarak katletti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetleri her gün bir kadının aramızdan alınmasına neden oluyor. Eşi emekli astsubay Mevlüt Taşkın tarafından silahla vurulan 65 yaşındaki Nimet Taşkın, 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı silahla intihara kalkışan Taşkın’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin sonu gelmiyor... Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu nisan ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Nisan ayı verilerine göre ülkemizde nisan ayında 21 kadın katledildi, 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, İNTİHARA KALKIŞTI

Gölcük ilçesi Değirmendere Yuzbaşılar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde 27 Mayıs günü emekli astsubay Mevlüt Taşkın ile eşi Nimet Taşkın arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mevlüt Taşkın, kendisine ait tabancayla eşi Nimet Taşkın'ı vurduktan sonra intihara kalkıştı.

7075384.jpg

3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada evde bulunan çiftin kızı ve 2 torununun ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan çift, ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

77.jpg

Yalova Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Nimet Taşkın, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Eşi Mevlüt Taşkın'ın ise başka bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN