Bir kadın cinayeti de Ankara'da! Eski eşini silahla katledip intihar etti

Bir kadın cinayeti de Ankara'da! Eski eşini silahla katledip intihar etti

Türkiye'de geçtiğimiz ay 21 kadın cinayeti, 23 şüpheli kadın ölümü gerçekleşti... Son kadın cinayeti haberi Ankara'dan geldi. Volkan K., eski eşi Ezgi G.'yi tabancayla katlettikten sonra aynı silahla intihar etti.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu nisan ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Nisan ayı verilerine göre ülkemizde nisan ayında 21 kadın katledildi, 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

SOKAK ORTASINDA TABANCAYLA ÖLDÜRDÜ

Mayıs ayında bir kadın cinayeti haberi de Ankara'dan geldi. Olay, dün akşam saatlerinde Keçiören ilçesinde meydana geldi. Volkan K., geçen yıl boşandığı Ezgi G. ile sokakta karşılaştı. Volkan K., Ezgi G.'yi yanındaki tabancayı çıkararak başından vurdu.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Volkan K., daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Volkan K. ve Ezgi G., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN