İzmir'den sonra şimdi de Diyarbakır... Havalimanında yürüyen merdiven kazası: Yaralılar var

Diyarbakır Havalimanı'nda ağırlığı kaldıramayan yürüyen merdiven aniden durdu. Merdivenin durması sonucu birbirlerinin üstüne düşen 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde yolculuğa hazırlanan vatandaşlar yürüyen merdiveni kullandı. Hacıları karşılamak için gelenlerin havalimanında oluşturduğu yoğunluk nedeniyle fazla yüke dayanamayan yürüyen merdivenin aniden durması sonucu vatandaşlar birbirinin üstüne düştü.

4 KİŞİ YARALANDI

Olayda 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralan 4 kişi, tedbir amaçlı hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından yürüyen merdiven kullanıma kapatılarak bakıma alındı.

bakkkk.jpg

İzmir metrosunda da (2 Temmuz 2024) arızalanan yürüyen merdivenin bir anda ters yönde hareket etmesiyle 11 kişi düşerek yaralamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN