Kadıköy ve Vodafone Arena'nın ardından aynı slogan: Galatasaraylılar da istifaya çağırdı

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray ile Kasımpaşa, 25. hafta maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden sonra Galatasaray taraftarı da hükümeti protesto eden tezahüratlarda bulundu.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşılaştı. Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden sonra Galatasaray taraftarı da hükümeti protesto eden tezahüratlarda bulundu.

Süper Lig’in 25. haftasında takımlarının Kasımpaşa ile oynayacağı maç için Nef Stadyumu’na gelen sarı kırmızılı taraftarlar, “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan” tezahüratıyla hükümeti istifaya çağırdı. Ayrıca tribünlerden 'İstifa ulan' protestoları da yapıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Türkiye'yi etkileyen depremler sonrasında yardım ve arama kurtarma çalışmalarındaki eksiklikler geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda da taraftarlar tarafından protesto edilmişti.

Fenerbahçe taraftarlarının 25 Şubat’ta Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” sloganları atmasının ardından, 26 Şubat günü de Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerinden aynı tezahüratlar yükselmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN