Kadın cinayetinin adresi bu kez İzmir! Eşini pompalıyla katledip intihar etti

Kadın cinayetinin adresi bu kez İzmir! Eşini pompalıyla katledip intihar etti

Türkiye'de Mayıs ayında 40 kadın erkekler tarafından katledildi, 22 kadın ise şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi... Son kadın cinayeti haberi İzmir Gaziemir'den geldi. Mustafa Yılmaz, eşi Nermin Yılmaz'ı pompalı tüfekle katlettikten sonra intihar etti.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 1057 Sokak No 5'te meydana geldi. TIR şoförü Mustafa Yılmaz, bir tekstil atölyesinde çalışan eşi, 2 çocuk annesi Nermin Yılmaz'a henüz belirlenemeyen nedenle pompalı tüfekle ateş etti.

Yılmaz, ardından da aynı tüfeği çenesinin altına dayayıp, bir kez daha tetiğe dokundu. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

nn.jpg

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mustafa ve Nermin Yılmaz çiftinin hayatlarını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Yılmaz çiftinin cansız bedenleri, otopsi için İzmir Adli Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN