Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama: Uyutulmaya devam ediliyor

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama: Uyutulmaya devam ediliyor

Geçtiğimiz günlerde sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki ikametinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda entübe edilen Kadir İnanır'ın uyandırılması beklenirken sağlık durumuna ilişkin yapılan son açıklamaya göre uyutulmaya devam edildiği öğrenildi.

İstanbul Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakımda entübe edilen usta oyuncu Kadir İnanır'ın durumun seyrine göre uyandırılacağı belirtildi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDAKİ SON BİLGİ

Haber Global'de yer alan haberde Kadir İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili bilgi verildi. Kadir İnanır'ın beynindeki tıkalı damarın anjiyo işleminden sonra açıldığını belirten Topal, İnanır'ın yoğun bakımda iki gündür entübe edildiğini ancak uygulanan anestezinin dozunun azaltıldığını açıkladı. 74 yaşındaki İnanır, durumun seyrine göre uyandırılacak.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin önceki gün açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN