Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama: Gülümseyerek cevap verdi

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama: Gülümseyerek cevap verdi

Geçtiğimiz pazar günü inme geçiren ve tedavisi devam eden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın bilincinin açık olduğunu ve mesajlara gülümseyerek cevap verdiğini belirtti.

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı. İnme teşhisi konulan İnanır, hastanede yapılan beyin tomografisi ve MR tetkiklerinin ardından acil bir ameliyata alındı.

'MESAJLARA GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERDİ'

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, yaptığı açıklamada, 75 yaşındaki usta oyuncunun ameliyat sonrası bilincinin açık olduğunu ve mesajlara gülümseyerek cevap verdiğini belirtti. Sağlam, İnanır'ın iletişim kurabildiğini ve cevap verebildiğini vurgulayarak, konuşmayla ilgili herhangi bir sıkıntı olmayacağını ifade etti. Ancak, şu an için konuşmanın kendisi için yorucu olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN