Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Usta oyuncu Kadir İnanır bu sabah saatlerinde inme geçirdi. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan İnanır'ın yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Sağlık Bakanı Koca, İnanır'ın entübe edilerek uyutulduğunu açıkladı.

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Kadir İnanır, Beykoz'da bulunan evinde sabah saatlerinde geçirdiği inme sonucu bilinci kapalı bir şekilde acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ulaştırılan İnanır için gerekli müdahalelere başlandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır'ın entübe edilerek uyutulduğunu duyurdu.

Koca'nın açıklaması şöyle:

"Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN