Kahramanmaraş'ta acı bitmiyor! 'Tırnaklarımızla kazıyarak çıkarttık bu cenazeyi'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde sağ kalan depremzedeler kaderlerine terk edildiklerini söylüyor. Yakınının cenazesini hastaneye getiren bir depremzede "Kazmayla, kürekle, tırnaklarımızla kazıyarak çıkarttık bu cenazeyi. Koskoca devlet hastanesinde morg yok. Cenazemi kendim getirdim kaydını yaptırdım" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde saat 18.30 itibarıyla can kaybı 16 bin 546'ya yükseldi. Sağ kalan depremzedeler ise kaderlerine terk edildiklerini belirtti. Euronews'e konuşan bir depremzede enkazdan çıkardıkları yakının cenazesini hastaneye kendilerinin getirdiğini belirterek "Koskoca devlet hastanesinde morg yok. Cenazemi kendim getirdim. Kaydını yaptırdım, kendim götürüyorum." dedi. 3 gündür yardım alamadıklarını belirten depremzede "Tir tir titriyoruz Allahtan korkun. Bir çadır ver. Yemek de istemiyoruz çadır ver. Donacağız. Buranın 7 tane milletvekili var bunlara nerede? Bir gün gelip benim kapıma benden oy isteyeceksin, bu cenazeyi nasıl sorgulayacaksın?" ifadelerini kullandı.

Depremzedenin konuşması şöyle;

"Kazmayla, kürekle, tırnaklarımızla kazıyarak çıkarttık bu cenazeyi. Duysun bu devlet, nerede ise. Yazık günah. Koskoca devlet hastanesinde morg yok. Cenazemi kendim getirdim. Kaydını yaptırdım, kendim götürüyorum. Yeğenim aracımı getirecek cenazemi kendim götüreceğim. Hiç yardım alamadık. 3 gündür açız perişanız. Tir tir titriyoruz Allah'tan korkun. Bir çadır ver. Yemek de istemiyoruz çadır ver. Donacağız. Buranın 7 tane milletvekili var bunlara nerede? Bir gün gelip benim kapıma benden oy isteyeceksin, bu cenazeyi nasıl sorgulayacaksın?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN